Po lanskoletni odsotnosti, smo v tem šolskem letu ponovno sodelovali na medobčinskem prvenstvu osnovnih šol v malem nogometu. Postavljeni smo bili v skupino B, v Dornberk, kjer so bili naši nasprotniki domačini, ekipa Dornberka, ter ekipe OŠ RENČE, OŠ ŠEMPAS in OŠ DOBROVO. Turnir je bil organiziran v novi večnamenski dvorani OŠ DORNBERK, kjer so prijazni in gostoljubni domačini poskrbeli, da smo preživeli krasno športno dopoldne in se v zgodnjih popoldanskih urah utrujeni vendar zadovoljni, z novimi prijetnimi vtisi vrnili domov.

Ekipa je prikazala veliko želje in volje in se pogumno zoperstavila boljšim nasprotnikom v vseh štirih tekmah. Ob spletu bolj srečnih okoliščin, bi lahko dosegli tudi kakšno zmago, predvsem v prvi tekmi proti OŠ RENČE, kjer je prišla do izraza izkušenost nasprotnih igralcev, ki vsi tudi redno trenirajo in igrajo klubski nogomet, ter na zadnji tekmi proti OŠ DORNBERK, kjer smo še tri minute pred zaključkom srečanja vodili s 3:2, na koncu pa izgubili 4:3. Tudi na preostaslih dveh tekmah se naši igralci niso predajali in so z vso močjo igrali do konca, čeprav je bil nasprotnik premočan. Tekmo z OŠ ŠEMPAS smo izgubili 6:1, z OŠ DOBROVO pa 8:0.

Osvojili smo peto mesto, vendar si ob zaključku kljub temu prislužili aplavz občinstva in pohvale ostalih udeležencev turnirja. Izkušnja, ki velja nekaj tudi za v prihodnje.

EKIPA OŠ ČEPOVAN

MATIJA LEBAN in NEJC PISK – vratarja

MARTIN VIŽIN, TADEJ VIŽIN, ŽIGA ŠULIGOJ, MIHAEL MUTAVČIČ, PRIMOŽ ŠULIGOJ, ŽIGA PAGLOVEC, TRISTAN ŠULIGOJ – igralci v polju

 

Dostopnost